Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бо-хо-хо ... накрая и аз ш' изкяра
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Ей ш .... тия не-идващите ...
      Нали знаете, че това, че темата е замряла не значи, че не се събираме ...
      Неделя, 21:00, стадион Раковски
      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• То тая тема не знам и дали някой я чете ...
        Ама като лудите - сам ще си приказвам
        Неделя - 21 : 00 часа, зала Раковски

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
          То тая тема не знам и дали някой я чете ...
          Ама като лудите - сам ще си приказвам
          Неделя - 21 : 00 часа, зала Раковски

Comment

• алоу баскетболистчетата, за следващата събота Илиян няма да идва. аз мога да отида да запазя зала, ако преценим, че ще се посъберем барем 6....
            Alfa Romeo Corsswagon
            Aprilia Tuono RSV

Comment

• Неделя, Жоре - Неделя

Comment

• тъжно - мноого тъжно. само човека дето няма да идва забеляза грешката - показателно е колко човека СЛЕДЯТ ТЕМАТА ...
                а ти баце дали да не ми звъннеш утре да се разберем да взема топката, в случай че се случи невероярното и се организираме...?
                Alfa Romeo Corsswagon
                Aprilia Tuono RSV

Comment

• аз тая тема я следа винаги, но просто не пиша.Иначе всички , които се събираме знаете, че съм редовен играч.Да драсна някой ред за евентуално нови-стари попълнения.Ако ви се играе още, а знаете че спорта е хубаво нещо, всяка неделя от 21ч сме отново на зала Раковски.Без проблеми се събираме 6-8 човека, но както се досещате ни трябват 10 за хубава игра на 2 коша, а и поне 2 ма да има за смяна няма да са хич излишни, че.......Иначе играем на 1 кош , но честно казано пак се получава игра.Има още едно ново момче, което така и не му запомних името.По едно време имаше и някаква мафия Жоровци.Та елате и вижте как са нещата.Ако не ви устройва нещо винаги може да го обсъдим.Още малко да се стопли и сигурно ще почнем навън да играем, но за сега е рано.А и парите са около 2-3 лева на човек за наема на залата.
                  мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Казва се ... Жоро
                    А Жорка ... за топката ... обади ми се вечерта или днес или утре и ще скокна до вас, няма проблем ...

Comment

• я - темата се посъживила и в нея не пище само Ичкин както обикновенно
                      братле - не мога да ти звънна майка, защото, както може би споделих вече телефона ми се рисетна и всичките ми контакти отидоха на майка си в гъзина, а последния бекъп съм го правил през далечната вече 2010...
                      Alfa Romeo Corsswagon
                      Aprilia Tuono RSV

Comment

• тази неделя пропускаме... по ред причини...
                        Alfa Romeo Corsswagon
                        Aprilia Tuono RSV

Comment

• Аз със сигурност нямаше да мога да дойда, дори и да не пропускахте. Отворих, уж да пиша, че няма да идвам, а то се оказа, че няма да има игра.
                          '99 Brava ELX 1.9 JTD:
                          Почувствай България !

Comment

• предвид празниците, да се пробваме за 25/04/2011 - понеделник вместо неделя?
                            всъщност илиян дали се е появил, че май сме без топка...?!?
                            Alfa Romeo Corsswagon
                            Aprilia Tuono RSV

Comment

• аз нямам проблеми ама ме съмнява да се съберем.чакай да видим ицкина кога ще се появи, че той май някъде четвъртък се връща....не знам и аз.
                              мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Прибра се Ичкина ... а той в Понеделник следобяда е в София ...
                                Но изпускате тънкият момент, че залата не е свободна ...
                                Предлагам от сега да пуснем записване за 01.05.2011г. - белкем някой нов се престраши
                                1 - Илиян
                                2 - Мартин

Comment

Working...
                                X